Sint Martinusfeest voor de kinderen in de parochie

vrijdag 27 oktober 2023

Met een lampionnenoptocht op zaterdag 11 november 2023 om 18.00 uur vieren we samen met veel kinderen het Martinusfeest van de Parochie Heilige Martinus in de Sint Martinuskerk - Cuijk. We eindigen bij de Martinusvuurkorven met warme chocomel en marshmallows.

Op verzoek van Sint Maarten wordt er tijdens de viering fruit ingezameld voor zieke mensen in onze parochie. Hiervoor kunnen kinderen fruit (vers of uit blik) meenemen naar de kerk. Na de viering en bij droog weer is er een lampionnenoptocht en zal Sint Maarten de vuurkorven aansteken.

Om de kinderen in de gelegenheid te stellen met een mooie lampion deel te nemen aan de lampionnenoptocht organiseert de parochie Heilige Martinus een knutsel-middag waar kinderen een mooie lampion kunnen maken.

Het knutselen begint om 16.00 uur in de St Martinuskerk.

Aansluitend aan het maken van de lampionnen en voorafgaand aan de viering is er een eenvoudige maaltijd voor de kinderen en de ouders die geholpen hebben met het knutselen.

Aanmelden voor de knutselmiddag en de maaltijd kan vóór woensdag 8 november a.s. via info@martinuscuijk.nl

Het maken van de lampionnen vindt plaats in de Sint Martinuskerk in Cuijk onder begeleiding van een ouder/grootouder/..... Het zou fijn zijn als je je eigen schaar en nietmachine meeneemt.

Het deelnemen aan de viering en de lampionnenoptocht is vrijwillig en op eigen gelegenheid.

We hopen ook dit jaar weer met vele kinderen het Martinusfeest te vieren!

 

Reserveer uw plaats


Handige links

livestream