Geslaagde aftrap campagne 'Laat het Kroonjuweel van Katwijk weer schitteren'

maandag 30 mei 2022

Op zondagmorgen 29 mei j.l. vond de aftrap van de crowdfunding campagne ‘Laat het Kroonjuweel van Katwijk weer schitteren’ plaats!

 

 

Onder toeziend oog van belangstellenden onthulde waarnemend burgemeester Wim Hillenaar samen met pastoor Theo Lamers het campagnebord, waarop de informatie over de gewenste restauraties te bekijken is. Tevens werd de promotiefilm, gemaakt door Piet Vermeulen van WijkTV De Valuwe in de kerk gepresenteerd.

 

 

Burgemeester Wim Hillenaar memoreerde in zijn toespraak dat de kerk, Lourdesgrot en tuin van cultuurhistorische en economische waarde zijn voor het Land van Cuijk maar ook ver daarbuiten. Een monument om te koesteren voor de toekomst!

 

 

 

Vice-voorzitter Piet van der Koolwijk bood burgemeester Wim Hillenaar het eerste ‘Martinus vogelhuisje’ aan, gemaakt door de cliënten van kunstatelier De Kunstschat en Ambachtelijk Hout. Twee dagbestedingslocaties van Dichterbij in Gennep. Een uniek vogelhuisje dat onderdeel uitmaakt van een van de sponsorpakketten. Wethouder Willy Hendriks-van Haren ontving een campagne kaars, deze is in alle kerken van de parochie alsook in de Lourdesgrot te koop.

 

 

Pastoor Theo Lamers bedankte iedereen voor hun aanwezigheid en sloot af met de wens: "Steun de Stichting Vrienden van de Martinus Katwijk, zodat we samen het Kroonjuweel van Katwijk weer kunnen laten schitteren!”

 

 

Reserveer uw plaats


Handige links

livestream