Rock Solid wordt omgedoopt tot M25

maandag 13 mei 2019

Rocksolid wordt M25

 

Beste tieners en jongeren van de parochie!

Zoals jullie weten kunnen jullie na het vormsel aansluiten bij de tienergroep. Op dit moment heeft deze groep de naam Rocksolid. Met de komst van de nieuwe coördinator familiepastoraat (Marieke) is er gekozen om een nieuwe weg in te slaan. We hebben nu meer mogelijkheden om de tienergroep nieuwe leven in te blazen.

 

 

M25:

Iedereen uit de bestaande groep en de kersverse vormelingen worden uitgedaagd om de werken van barmhartigheid te gaan uitvoeren. Het Geloof doen!! In Mattheus 25 zegt Jezus wat je voor de ander, die ziek is of hulpbehoevend, hebt gedaan heb je voor Mij gedaan. We gaan daarom eens per 5 weken ongeveer een activiteit organiseren rondom dit thema. Bijvoorbeeld blind voor 1 dag om geld in te zamelen voor het oogfonds, ouderen bezoeken etc. Daarnaast zullen we ook nog chill avonden hebben, want Jezus chillde ook met zijn vrienden na het harde werk.

 

 

Graffiti workshop:

Op 1 juni om 14.00 uur op de pastorie in Cuijk komen we voor het eerst samen. Jullie krijgen dan uitleg over de werken van barmhartigheid en daarna gaan jullie ermee aan de slag. Hoe? Jullie krijgen een graffiti workshop waar de kunstwerken gaan over de verschillende werken van barmhartigheid.
Nieuwsberichten

Handige links