2e Pinksterdag laatste gelegenheid om Lambertuskerk Beers te bezoeken

woensdag 5 mei 2021

 

Zoals u wellicht bekend is, is het parochiebestuur al enige jaren in gesprek met Mevrouw Gerthy Laham-Keijzers om tot overdracht en herbestemming van de Lambertuskerk te Beers te komen. Dit lijkt nu tot een eindresultaat te komen waardoor we vóór de zomer de kerk aan haar kunnen overdragen.

 

Dat betekent dat wij als parochie afscheid gaan nemen van de Lambertuskerk als kerkgebouw. (Het kerkhof blijft wel van de parochie.) Ondanks de pijn die dit oproept zijn we wel verheugd dat we met Mw. Laham-Keijzers een goede nieuwe eigenaar en herbestemming hebben gevonden die ook past binnen het beleid van de parochie.

 

Op Tweede Pinksterdag, 24 mei is er een laatste gelegenheid voor inwoners van Beers of geïnteresseerden om de kerk te bezoeken, na dit Pinksterweekend zal de kerk aan de Eredienst onttrokken worden.

 

Gezien de huidige maatregelen kan dit ook alleen onder voorwaarden. Daarom moet voor een bezoek aan de kerk een plek gereserveerd worden. Per half uur zullen er 30 personen toegelaten kunnen worden en is het dragen van een mondkapje in de kerk verplicht.

Mochten de maatregelen tussentijds aangepast en/of verruimd worden, dan zullen deze waar mogelijk aangepast worden.

U kunt toegang tot de kerk verkrijgen door een kaartje te reserveren via het reserveringssysteem van de parochie: https://eventix.shop/fseq4td5 of via een telefoontje naar het parochiesecretariaat, dagelijks tussen 10 uur en 12.30 uur (0485.312555), die dan een kaartje voor u reserveert.

Wij hopen u van harte op 23 mei te mogen ontmoeten.

 

Reserveer uw plaats


Handige links

livestream