Ben jij tussen de 18 en 35 jaar?
Ben je actief op social media en andere communicatiekanalen voor jouw kerk, parochie, bisdom of gewoon omdat je het leuk vindt om katholiek nieuws te delen?
 
Ontdek Rome
Dan is dit jouw reis, van 26.07.2015 - 31.07.2015! Ontdek Rome door je er als correspondent te begeven en leer van Roderick Vonhögen en Hendro Munsterman hoe je door middel van foto’s, bloggen, social media, video’s en radio de boodschap overbrengt.
 
Explore 
Met verschillende thema’s gaan we op pad. We bezoeken onder andere het Vaticaan met haar imponerende Sint Pieter, het Colosseum, de catacomben en zijn te gast bij verschillende communicatiekanalen zoals Radio Vaticana.
 
Chill
Uiteraard is er meer dan genoeg tijd om te ontspannen op een terrasje, een lekker Italiaans ijsje of even relaxen in het park Villa Borghese. Tijdens de reis ontdek je niet alleen meer van Rome, maar ook hoe communicatie plaatsvindt en welke oude en nieuwe mogelijkheden er zijn om je boodschap over te brengen.
 
Ga mee op deze ontdekkingsreis waarin je leert over het geloof en hoe je er over communiceert! Programma onder voorbehoud.
 
Deze reis kan doorgaan bij minimaal vijftien deelnemers.
 
Voor meer informatie: www.vnb.nl, reis RO1509

073-6818111  

info@vnb.nl  www.vnb.nl  

Skip Navigation Links.

Handige links