6-daage vliegbedevaart naar Lourdes in 7 - 12 mei 2016

 

Traditiegetrouw gaan we vanuit onze parochie jaarlijks in de maand mei op bedevaart naar Lourdes. Ook aankomend jaar reizen we weer af naar deze bijzondere Zuid-Franse bedevaartsplaats, de datum is vooralsnog niet bekend, maar zodra wij meer informatie hebben zullen wij dit op de website communiceren. Op dit moment heeft zich al een leuke groep mensen aangemeld uit de diverse geloofsgemeenschappen van onze parochie. Maar u kunt zich nog steeds bij deze groep aansluiten.

 

Reis en programma

Vanuit onze parochie reizen we, bij voldoende deelname, per bus naar Eindhoven Airport waar vandaan we naar Lourdes vliegen. Daar staat de bus klaar om ons naar het hotel te brengen. In ons gezelschap reist tevens de hotelleidster en een van onze parochie pastores mee, zij zullen ons de gehele reis begeleiden en logeren uiteraard ook in ons hotel.

 

In Lourdes nemen we  aan het programma deel. We gaan naar de eigen Nederlandstalige en internationale eucharistievieringen, lopen mee in de processies, maken een wandeling over het Heiligdom en door de stad en rusten uit op een terrasje.  Uiteraard zal een excursie naar de mooie Pyreneeën niet ontbreken.

 

Als u zorg nodig heeft

Ook als u zorg nodig heeft of minder goed ter been bent kunt u aan deze bedevaart deelnemen.

Vanuit de organisatie VNB gaat er een team van verpleging en artsen ter ondersteuning mee naar Lourdes.

 

Informatie

Informeer eens vrijblijvend bij onze contactpersonen wat de mogelijkheden zijn of vraag de folder aan. Deze liggen tevens in alle parochiekerken.

Anny Spanjers (0485) 31 33 93 of Josefien Jacobs (0485) 31 70 81.

 

Op de website van VNB kunt u verdere info lezen http://www.vnb.nl/reis_boeking.aspx?reizID=864

 


Skip Navigation Links.

Handige links