Aftrap crowdfunding campagne voor H. Martinus Katwijk op 29 mei

woensdag 18 mei 2022Op zondag 29 mei gaat de campagne ‘Laat het Kroonjuweel van Katwijk weer schitteren’ van start. Met de crowdfunding campagne<@SteunKroonjuweelKatwijk>hoopt de Stichting i.o. "Vrienden van de Martinus Katwijk" de middelen binnen te halen om de hoognodige restauratie van het interieur van de Martinuskerk te bekostigen.

Op 29 mei gaat ook de actiewebsite www.kroonjuweelkatwijk.nl live. Op deze website lees je alles over de campagne, de aard van de restauratiewerkzaamheden en wat jij kunt doen om ons te helpen het Kroonjuweel van Katwijk weer te laten schitteren. Zo kun je direct een donatie doen of kiezen voor een van onze 5 prachtige sponsorpakketten. In Katwijk verspreiden we bovendien flyers met een QR-code, via welke je direct kunt doneren. Deze flyers zijn ook voor iedereen verkrijgbaar in de Lourdesgrot bij de kerk.
Iedereen is van harte welkom! We trappen af om 10.30 uur, aansluitend op de Eucharistieviering van 09.30 uur in de H. Martinuskerk in Katwijk. Een van de sprekers is Wim Hillenaar, waarnemend burgemeester van de gemeente Land van Cuijk.

Hopelijk tot 29 mei!

 

 
Nieuwsberichten

Reserveer uw plaats


Handige links

livestream