Het streamteam zoekt streamers !

woensdag 28 juli 2021


 

Alweer enkele maanden worden de dagelijkse vieringen vanuit de H. Martinuskerk in Cuijk live uitgezonden. Met name de zondagsvieringen worden goed bekeken en prachtig in beeld gebracht door een viertal vrijwilligers die dat vol enthousiasme om beurten verzorgen en zij zoeken versterking.

Als streamer heb je de taak om de viering in beeld te brengen; hoe de streamuitzending eruit ziet is aan de streamer zelf. Er is een schakelplan aanwezig om de viering van begin tot eind in beeld te kunnen brengen, maar dat is een suggestieplan. De streams starten altijd een kwartier voor de viering en duren totdat de bel aan het eind van de viering klinkt, dat is de enige vaste regel.


Alles wat nodig is voor de streams is aanwezig en het bedienen van de streamapparatuur is zeer eenvoudig, al denk je dat misschien niet wanneer je voor het eerste alles ziet staan.

Het talent om te streamen heb je! Kom jij het team versterken?
Voor het aanmelden bij het streamteam en informatie rondom het streamen neem je contact op met Patrick Meijer via p.meijer@martinuscuijk.nlof 06 38144702.

Reserveer uw plaats


Handige links

livestream