Er was eens …… een meisje uit Nazareth

donderdag 22 april 2021

Wie kent Maria niet? We kennen haar van de kapelletjes, de kaarsjes, de kerststal, het Ave Maria. Maar wie was zij eigenlijk? En wat betekent zij nu voor ons?

Het bisdom van ’s-Hertogenbosch organiseert op zaterdag 3 juli een ontdekkingstocht naar Maria, voor alle gezinnen in het bisdom. De dag opent om 9.30u met een Mariaverhaal voor alle deelnemers. Met uw gezin worden jullie als pelgrim met een pelgrimszegen op weg gestuurd.

De wandelkaart brengt u langs mooie – en vaak onbekende plekjes – in de stad. Jullie ontmoeten Maria die knopen in onze ziel ontwart. Jullie praten met een engel. Maria geeft goede raad, zet de voeten aan de grond en droogt tranen. Het hele gezin geeft haar een gezicht in een grote stoepkrijt tekening en hoort over de mirakelen die zij al eeuwen in Den Bosch verricht.

Tegen lunchtijd komen gezinnen bij elkaar voor 1 van de 6 workshops. Jullie krijgen een lunch en om 14.00 uur sluiten we samen af met een viering in de Sint-Janskathedraal. Om 15.15 uur gaan jullie met iets lekkers voor onderweg weer naar huis.

Informatie over de workshops en het programma vinden jullie 
hier.

De bijdrage voor deze dag bedraagt €5,- per persoon, alles inbegrepen.

De ontdekkingstocht is voor gezinnen met kinderen in de basisschoolleeftijd. Papa’s, mamma’s, opa’s en oma’s, broers, zusjes en vriendjes zijn allemaal van harte welkom. Voor parochies die wat verder van Den Bosch liggen, is busvervoer mogelijk. Deze is bij de prijs inbegrepen. De pelgrimstocht wordt conform de dan geldende corona-maatregelen georganiseerd.


Zijn jullie geïnteresseerd en/of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Patrick Meijer via p.meijer@martinuscuijk.nl of
06 – 381 44 702.
 

Zijn jullie ervan overtuigd te gaan en wil je al aanmelden, dan kan dat hier.

Laten jullie het Patrick weten als je ook meegaat, zo maken we er een gezamenlijke reis van.


Nieuwsberichten

Reserveer uw plaats


Handige links

livestream