Allerzielen..steekt u ook een kaarsje aan en zet u het voor het raam ?

donderdag 29 oktober 2020


Voor wie steekt u een kaarsje aan en zet dit voor uw raam? 

Op maandag 02 november 2020 om 19.00 uur! 

 


Traditioneel gedenken wij op 2 november altijd onze dierbare overledenen. Vaak met een mooie viering en/of samenkomst met familieleden. Helaas gaat dit door de maatregelen rondom het COVID-19-virus anders dan wij gewend zijn. Vandaar deze oproep aan u als parochiaan om mee te doen aan deze activiteit om onze overledenen te gedenken op een andere manier. 

 

Wat gaan we doen?

Maandagavond 2 november a.s. vindt om 19.00 uur een eucharistieviering plaats in de Martinuskerk ter nagedachtenis aan iedereen die overleden is. Het aantal deelnemers is beperkt (30 mensen). Deze viering is al vol geboekt. Aanmelden heeft dus geen zin meer. 


Om toch ‘verbonden’ te zijn met die viering, vragen wij u om vanaf 19:00 uur een kaarsje aan te steken en deze voor het raam te zetten. Na de viering zal in de gehele parochie Martinus (en wij hopen op meer kerken) de klokken luiden zodat onze dierbaren ‘opnieuw worden overluid’. Een klein gebaar om te herinneren en niet te vergeten.


Doet U mee? 

Iedereen kan meedoen. Of je nu gelovig bent of niet! 

 Wilt u toch liever naar een eucharistieviering, dat kan. U bent van harte welkom maar meldt u wel snel aan! Aan iedere viering mogen 30 mensen deelnemen. 


Onderstaande vieringen worden georganiseerd in de Martinuskerk in Cuijk: 


Zaterdag 31 oktober om 19:00 uur (stille mis) Aanmelden is nog mogelijk 


Zondag 01 november om 10:00 uur Aanmelden is helaas niet meer mogelijk 


Zondag 01 november om 19:00 uur (stille mis) Aanmelden is nog mogelijk 


Maandag 02 november om 10:00 uur (stille mis) Aanmelden is nog mogelijk 


Maandag 02 november om 19:00 uur Aanmelden is helaas niet meer mogelijk 


U kunt reserveren via de ticketsite: https://eventix.shop/fseq4td5 of een telefoontje naar het parochiesecretariaat op werkdagen tussen 10:00 uur en 12:00 uur

tel.: 0485 -312 555


De kerk is iedere dag geopend voor een eucharistieviering om 10:00 uur. Na iedere viering is het voorportaal geopend tot 17:00 uur voor een stil gebed en/of aansteken van een kaarsje bij Maria. Ook de Maria-grot in Katwijk is dagelijks toegankelijk. 

Handige links