Samen met parochianen op bedevaart naar Lourdes

zaterdag 18 januari 2020

Lourdes, dat is toch niet meer van deze tijd?

Integendeel, steeds meer mensen ervaren zelf dat Lourdes niet alleen de plaats is waar oma vroeger naar toe ging. Lourdes is inspirerend, indrukwekkend, vol van spiritualiteit, om tot rust te komen of juist om energie te krijgen. Een plaatsje aan de voet van de mooie Pyreneeën waar families, individuelen, stellen, nieuwsgierigen, mensen mét en zonder zorgvraag naar toe gaan. Een bijzondere plaats waar je betekenisvolle ontmoetingen hebt.

Van 30 april t/m 5 mei 2020 zullen we vanuit Cuijk en omstreken dit samen gaan ervaren. Uiteraard bent u ook van harte welkom om mee te gaan als u niet kerk-betrokken bent.

Bij voldoende deelname reizen we per bus naar Maastricht vanwaar we per vliegtuig naar Lourdes vliegen. Daar logeren we in een goed 3-sterren hotel op loopafstand van het Heiligdom. Een eigen hotelleider en hotelpastor zullen ons gedurende deze week begeleiden.

Heeft u zorg nodig of bent u voor uw mobiliteit afhankelijk van anderen, ook dan zijn er mogelijkheden om met ons mee te reizen.

Nieuwsgierig geworden? Kom op vrijdag 24 januari vrijblijvend luisteren en kijken tijdens de presentatieavond in de pastorie van de H. Martinuskerk in Cuijk, Kerkstraat 10. Aanvang 20.00 uur.

Of neem contact op voor Anny Spanjers, telefoon (0485) 31 33 93. Folders zijn ook bij haar verkrijgbaar.

Handige links