Marieke Drent coördinator familiepastoraat en diaconie

woensdag 27 maart 2019
Op 1 februari 2019 is Marieke Drent begonnen aan een nieuw advontuur in onze parochie. 

Haar taak in onze parochie als coördinator familiepastoraat en diaconie is om samen op zoek te gaan naar de talenten die ingezet kunnen worden om te groeien in verbondenheid. "Ik wil luisteren naar wat u vindt in de kerk, wat u mist of waar u naar op zoek bent. Ik hoop samen met u en jullie een weg te vinden waar jong en oud weten dat ze welkom zijn. Ik heb al gezien dat er al zoveel gedaan wordt in de parochie dat vruchten voortbrengt! Ik hoop hier een bijdrage aan te kunnen leveren en daarnaast door te kunnen bouwen.

 

 

Ik hoop dat de ruimte in uw parochie steeds groter wordt om te groeien en vruchten voort te brengen. Dat jonge gezinnen elkaar ontmoeten en dat er een plaats is waar kinderen kunnen blijven leren wat het evangelie te maken heeft met het dagelijks leven. Dat tieners elkaar blijven ontmoeten en hun talenten mogen inzetten.

 

 

Laten we elkaar ontmoeten! Luisteren naar elkaars verhaal en van elkaar leren. Ik hoop dat jong en oud samen met mij willen ontdekken waar God zichtbaar wordt en waar de parochie als gemeenschap sterk staat. Zo kunnen we samen van waarde zijn!"

 

Marieke is te bereiken via het parochiesecretariaat en via email:

m.drent@martinuscuijk.nl

 

Nieuwsberichten

Handige links