Martinusfeest voor de kinderen: zaterdag 10 november 2018

vrijdag 2 november 2018

Op zaterdag 10 november 2018 om 18.00 uur vieren we weer samen met heel veel kinderen het Martinusfeest van de Parochie Heilige Martinus in de Sint Martinuskerk in Cuijk met een lampionnenoptocht. We eindigen bij de vuurkorven met warme chocomel en marshmallows.

Op verzoek van Sint Maarten wordt er tijdens de viering fruit ingezameld voor zieke mensen in onze parochie. Hiervoor kunnen kinderen fruit (vers of uit blik) meenemen naar de kerk. Na de viering en bij droog weer is er een lampionnenoptocht en zal Sint Martinus de vuurkorven aansteken.
 
 
Om kinderen in de gelegenheid te stellen met een mooie lampion deel te nemen aan de lampionnenoptocht organiseert kinderwerk Parochie Heilige Martinus een knutselmiddag waar kinderen een mooie lampion kunnen maken.
 
Het knutselen begint om 16.00 uur. Aansluitend aan het maken van de lampionnen en voorafgaand aan de viering is er een eenvoudige maaltijd voor de kinderen en de ouders die geholpen hebben met knutselen

Aanmelden voor de knutselmiddag en de maaltijd kan voor 7 november a.s. via info@martinuscuijk.nl.
 
Het maken van de lampionnen vindt plaats in de Sint Martinuskerk in Cuijk.Het zou fijn zijn als je je eigen schaar en nietmachine meeneemt.
 
Het deelnemen aan de viering en de lampionnenoptocht is op eigen gelegenheid.
 
 
Nieuwsberichten

Handige links