Informatieavond Eerste Communie
maandag 30 oktober 2017

Op maandag 30 oktober om 20.00 uur is de ouder-informatieavondin de pastorie van de Martinuskerk (Kerkstraat 10). Op deze avond zal de werkgroep u meer verstellen over de voorbereidingen op de Eerste Communie en daarbij behorende kinderbijeenkomsten.

Zowel ouders die al weten dat hun kind de Eerste Communie gaat doen, als ouders die geïnteresseerd zijn, zijn van harte uitgenodigd.

De eerste datum om alvast te noteren in de agenda is de startbijeenkomst voor kinderen op woensdag 15 november. Ouders die hun kinderen hebben ingeschreven, ontvangen hierover nog nadere informatie.

 

U kunt kind al inschrijven met het inschrijfformulier bij deze brief , welke ook te vinden is op de website www.martinuscuijk.nl. Communicanten kunnen ingeschreven worden t/m 7 november 2017.

 

Het woord is nu aan u en uw zoon of dochter. Jullie mogen kiezen. Praat er samen over, haal de doopfoto’s te voorschijn, laat zien waar u ooit aan begonnen bent en vertel het vervolgverhaal waarin hij of zij zo’n belangrijke rol speelt.

Voor vragen of informatie: communie@martinuscuijk.nl

 

Pastoor Theo Lamers

Werkgroep Eerste Communie

parochie H. Martinus - Cuijk


Handige links